A tréningek helye - Wing Tsun Kung-Fu Mosonmagyaróvár Gyerekcsoport

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A tréningek helye és ideje:


Kossuth Lajos Gimnázium
Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1.

Hétfőn és csütörtökön: 18:00 - 19:30 - ig.Kapcsolat:
Si-Hing Reicher Róbert instruktor 2. mesterfokozat
Telefon: 06/30-298-7461     Email: reicher.robert@wingtsun.hu
Messenger: m.me/reicherrobi


A beiratkozási lehetőségről a fenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődetsz.

Az első edzés

Az első edzés amolyan próbaedzés, semmiféle kötelezettséggel nem jár. Azt a célt szolgálja, hogy el tudd dönteni a továbbiakban hozzánk, Magyarország legnagyobb Kung-Fu iskolájához szeretnél-e tartozni.
Amire az első edzésen szükséged lesz: egy fehér póló, sötét nadrág, sportcipő.
Az első tréningen egyszerűbb ütések és fogások ellen tanulhatsz meg védekezni és elsajátíthatod a Wing Tsun legendás láncütését.

Az edzések felépítése a következő:

Minden edzés tradicionális meghajlással kezdődik, megadjuk a tiszteltet a mesterek, és egymás iránt.
Ezt követően formagyakorlatok következnek, kezdő szinten az első formagyakorlat, mely alapállásban az alapvető kézmozdulatokra tanít, a középhaladó és haladó tanítványok a második formagyakorlatot gyakorolják.
Az edzések egy órásak. Az önvédelmi technikák gyakorlása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a különböző egyensúly és mozgáskoordináció fejlesztő gyakorlatokra, játékos formában.

Bázisgyakorlatok: a mozdulatok pontosítására, a technikák csiszolására, gyakorlására szolgálnak, ezeket a gyakorlatok egyedül, még pár nélkül hajtjuk végre.

Páros gyakorlatok: Harci technikák, önvédelmi technikák életszerű gyakorlására szolgálnak. A Wing Tsun hatékony önvédelmi rendszer, ezért az ellenféllel való gyakorlás jelentősége igen nagy.

Erősítés: A Wing Tsun nem az erőre épül, ezért jóval kisebb hangsúlyt helyez az erősítésre más stílusoknál. A gyakorlatok többsége páros, izommetrikus jellegű, de a hagyományos fekvőtámasz, vagy felülés is része az erősítésnek amit mindenki képességeinek megfelelően hajt végre.

Diákoknak, akik rendelkeznek egyesületi tagsággal, heti két testnevelés óra kiváltására egyesületi igazolást adunk.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz